Estetik

Samsun’da Sağlık Turizmine Katkı Sağlayacak Adres

Samsun’da yeni bir estetik kliniği olan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Emre Kıymık’ın öncülüğünde hizmete girdi. Atakum ilçesindeki Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan klinik, düzenlenen törenle açıldı ve açılışa birçok davetli katıldı.

Klinik açılışında konuşan Opr. Dr. Emre Kıymık, amacın Samsun’a ve Türkiye’ye katma değer sağlayarak sağlık turizmine önemli bir destek sunmak olduğunu belirtti. Kıymık, kliniğin danışanlarına kaliteli ve üst düzey hizmet sunmayı hedeflediklerini vurguladı. Bunun yanı sıra estetik işlemlerin yanı sıra cerrahi müdahalelerin de yapıldığı klinikte, çeşitli hastalıkların tedavisi için de hizmet verileceğini dile getirdi.

Sağlık Turizmini Artıracağız

Kıymık, “Bu tarz kliniklerin Samsun’daki turizmi ciddi manada artırması öngörülüyor. Özellikle özel ve kaliteli hizmet veren sağlık kuruluşlarının artması, dış ülkelerden sağlık turizmi için daha fazla insanın ülkemize gelmesini sağlayabilir. Biz de klinik olarak sağlık turizmi yetki belgemizi alma sürecindeyiz. Bu süreç tamamlandığında, Samsun adına ve ülkemiz adına sağlık turizminde daha iyi bir konuma gelmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Kıymık, ayrıca kliniğin sadece yerli değil, aynı zamanda yabancı hastalara da hizmet vermeyi hedeflediğini belirtti. Yabancı hastaların sayısının giderek arttığını ve genellikle Almanya, Fransa, Gürcistan, Azerbaycan gibi ülkelerden geldiğini söyledi. Öncesinde video konferans yöntemiyle hastalarla görüşmeler yapıldığını ve sağlık kurallarına uygun şekilde sürecin yönlendirildiğini ifade etti.

Sonuç olarak, Samsun’daki yeni estetik kliniği turizme önemli bir katkı sağlamayı hedefliyor. Opr. Dr. Emre Kıymık liderliğindeki ekip, kaliteli hizmet anlayışıyla hem yerli hem de yabancı hastalara hizmet sunarak sektörde öncü bir konuma gelmeyi amaçlıyor.

Haber Merkezi

Recent Posts

Doğru Nefes Almanın Sağlığa Etkileri

Sağlıklı yaşamın temel taşlarından biri doğru nefes almak ve bunu doğru zamanda yapmaktır. Ancak, çoğu…

12 saat ago

Sirkenin Mucizevi Faydaları

Son yıllarda doğal ürünlere olan ilginin artmasıyla birlikte, sirkenin sağlık açısından birçok faydası keşfedilmiştir. Sirke,…

12 saat ago

Samsun’da Gençlik Spor ve Nefes Egzersizi Buluşması

Samsun Gençlik Platformu ve İğne Deliği Gençlik Merkezi, gençlerin sporla ve nefes egzersiziyle buluştuğu özel…

13 saat ago

Uzmanlar Uyardı! Evi Evcil Hayvanlarla Doldurmak Hastalık

Evcil Hayvan... Uzman Klinik Psikolog Uluğ Çağrı Beyaz, ‘Nuh Sendromu’ hakkında bilgi vererek şu açıklamalarda…

2 gün ago

Atakum’da Samsun Diyetisyenlik Zirvesi

Samsun Gençlik Platformu'nun öncülüğünde düzenlenen Samsun Diyetisyenlik Zirvesi, 27 Nisan'da sağlıklı yaşamın önemini vurgulamak ve…

3 gün ago

Serinletici Yaz Tatlıları: Hafif ve Leziz Tarifler

Yazın hafif ve ferahlatıcı yaz tatlıları ile kendinizi şımartmaya ne dersiniz? İşte pratik ve lezzetli…

3 gün ago